петък, 20.09.24
15.8 C
София
19 C
Пловдив
20.3 C
Варна
Search Suggestions

      ЖИВ ЛИ Е СИНЪТ НА ВИКТОР ЯНУКОВИЧ?

      Руските спасителни екипи опровергаха появилите се слухове в украинските медии, че синът на бившия украински президент Виктор Янукович, се е удавил при инцидент в езерото „Байкал“. Те съобщиха, че сред загиналите и ранените, няма лице, което да отговаря на тази фамилия, предаде ТАСС.
      Те потвърдиха, че на 20 март в езерото е паднал микробус с шест души, като петима от пътниците са били спасени. Шофьорът на автомобила е загинал.
      Говорителят на спасителните служби отбеляза още, че самоличността на всички, замесени в инцидента, е установена, но имената им не могат да бъдат обявени.
      Междувременно байкалската спасителна група към Министерството на извънредните ситуации в Русия също отхвърли появилите се спекулации със сина на бившия президент.
      „Сред загиналите и пострадалите няма човек с фамилия Янукович“, съобщил за руската агенция представител на спасителната група.След проверки, породени от появилите се слухове в медиите, се оказало, че всъщност става въпрос за съвпадение на имената. Шофьорът, който се е удавил, е с фамилия Давидов, което е моминското име на майката на Виктор Янукович – младши – Людмила.
      Припомняме, че днес от украинския сайт „Левый берег“обявиха днес, че сина на Виктор Янукович, е загинал при катастрофа на микробус в езерото „Байкал“. Медията се позовава на четири източника.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ