вторник, 24.09.24
14.2 C
София
21 C
Пловдив
16.1 C
Варна
Search Suggestions

      СТАРТИРА ПРОЛЕТНОТО ПОЧИСТВАНЕ НА СОФИЯ

      Старт на почистването на столицата тази година дадоха най-малките жители на София. С кратък пролетен рецитал ученици от втори клас на ОУ “Г.С. Раковски“ сложиха началото на преобразяването на града след зимата. На събитието присъстваха представители от Столичния инспекторат и кметът на община „Лозенец“ Любомир Дреков.
      Децата поставиха хранилки за птици в градинката на площад „Журналист“, а представителите на общината засадиха овошки в централната част на площада.
      Великденското почистване на София трябва да обхване териториите около жилищни сгради, паркинги, държавни и общински учреждения, паркове, детски градини, площадки, общински зелени площи и други. За реализацията на проекта в голяма степен се разчита на участието и съпричастността на доброволци. А от Столична община ще се погрижат за извозването на събраните отпадъци.

       След зимата винаги оставаме изненадани от липсата на чистотата в града. Всяка година се изправяме пред едни и същи проблеми и те все още нямат трайно решение. Ние от „Евроком“ заедно със Столична община и Столичен инспекторат призоваваме  „Нека пазим София чиста, дори и във времето извън традиционните кампании!“.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ