неделя, 22.09.24
7.8 C
София
15 C
Пловдив
16.8 C
Варна
Search Suggestions

      ПИЛОТЪТ НА ФАТАЛНИЯ ПОЛЕТ Е БИЛ ИЗВЪН КАБИНАТА

      Запис от черната кутия на катастрофиралия самолет, който са свалили, показва разговорите на пилотите на самолета. Данните показват, че един от пилотите е бил заключен извън кабината, съобщава BBC.
      „Ню Йорк таймс“, който цитира представител на екипа, разследващ инцидента, съобщава, че единият от пилотите е чукал на вратата, но не е получил отговор. Започнал е да чука още по-силно и настоятелно, но не е получил отговор. След това се е опитал да разбие вратата. От записа не става ясно дали пилотът или неговият помощник е напусналият кабината. В края на записа се чува аларма, съобщаваща, че земята е близо.
      Тази информация е неофициална. Засега няма официално съобщение за записите от черните кутии.
      Припомняме, че германският пътнически самолет А320, пътуващ от Барселона за Дюселдорф, се разби във френските Алпи. При катастрофата загинаха всичките 150 души на борда. Вчера знамената пред зданието на Европейската комисия в Брюксел бяха спуснати в памет на загиналите и това ще продължи 3 дни. Френският премиер Манюел Валс каза, че труднодостъпният район и падналият дъжд забавят спасителните работи и може да минат няколко дни, преди телата на загиналите да бъдат събрани.
      За момента причините за трагичния инцидент остават неясни.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ