неделя, 22.09.24
7.8 C
София
15 C
Пловдив
16.8 C
Варна
Search Suggestions

      ШЕСТО ИЗДАНИЕ НА VOLKSWAGEN CLUB FEST 2015

      Volkswagen Club Fest 2015, шестото издание на организирания от ентусиастите от Клуба на привържениците на Фолксваген в България, автосалон, ще се проведе на 28 и 29 март, като домакин на станалото традиционно събитие, отново са зали 5 и 6 на Inter Expo Center в столицата. Събитието винаги е било интересно и забавно, защото се организира от фенове за фенове с некомерсиална цел и пренася любовта на феновете на марката – към незабравимите костенурки, бързите голфове, неуморните бусове, до високотехнологичните нови модели, печелещи редовно наградите за автомобил на годината.
      Първото издание на Volkswagen Club Fest се проведе през 2010 година, като това беше и първото подобно изложение, организирано от автомобилен клуб в България. През 2011-а Volkswagen Club Fest се разрасна на двойно по-голяма площ и бяха показани 77 автомобила, а събитието привлече над 7 хиляди посетители за двата дни. 2012 година основен партньор на феста стана Порше БГ ЕООД – официален представител на VW за България.  Четвъртият поред Volkswagen Club Fest през 2013 година затвърди партньорството с Порше БГ, като на феста беше направено официално представяне на новия Golf 7 за България, заобиколен от предшествениците си Golf от 1 до 6 генерация. На фестивала през 2013-а един от посетителите на събитието си тръгна с голямата награда – чисто нов автомобил Volkswagen Up! Петият юбилеен Volkswagen Club Fest през 2014 година предложи най-силното международно участие до момента, представяйки автомобили от осем държави – Италия, Хърватска, Босна и Херцеговина, Черна гора, Сърбия, Гърция, Румъния и България, което го утвърди като значимо и очаквано автомобилно събитие не само в България, но и в Югоизточна Европа.
      Очаквано и тази година събитието предизвиква огромен интерес сред автофеновете. Целта на събитието е да запознае присъстващите с историята на марката и с най-добрите екземпляри от нея в България и чужбина, както и да осъществи среща на почитателите на Volkswagen на местно и международно ниво.
      Залите на Volkswagen Club Fest ще бъдат отворени в събота и неделя от 9:30 до 17:00 ч.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ