вторник, 24.09.24
23.8 C
София
26 C
Пловдив
26.1 C
Варна
Search Suggestions

      НЯМА НОРМАЛНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ТУРИСТИТЕ У НАС

      Не искам да почивам по родното Черноморие, заради прекомерното застрояване. Това заяви журналистът Слави Ангелов в студиото на „Здравей България“ по Нова тв. Проблемът на нашето Черноморие е, че няма отношение.
      Няма добро отношение към хората, собствениците са хора, получили парите си наготово, които не ги ценят, подчерта той.
      Имал съм бар в Созопол за 5 години. Познавам хората там. Моята хазайка гледаше на хората там като на пари, туристи лоша класа са бедните за нея. Това е проблемът там, че няма отношение към туристите, разказа личния си опит той.
      Просто тези хора са като митничарите на капитан Андреево, заяви в заключение Ангелов.
      Виждате колко е красиво нашето море, колко е красива нашата природа. Това заяви по време на живо включване директно от плажа в Слънчев бряг Веселин Налбантов. Ние знаем какво е положението у нас. Има и добри неща, не трябва да поставяме под общ знаменател всички хотелиери, подчерта той.
      Навсякъде по света е презастроено. Това е станало със съгласието на държавата, смята той. Не мутри са построили хотелите. Поне 80 на сто са държани от хора, взели заем от банките. Ние сме виновни за тази уредба, за тези строежи, подчерта той. Държавата позволява година наред всичко да се застроява.
      Може да се изчистят всички тези обекти и да се спре дас е строй в тези зони. 90 на сто от колегите ми смятат така.
      Крайно време е държавата да вземе своите функции, както е в Гърция, например. Ние решихме тук в Слънчев бряг и нито един стан не отвори за Великден, ние работим за под себестойност, Ние даваме намаления и ще отворим в края на май, подчерта той.
      15 на сто от брутния вътрешен продукт е именно от туризъм. Мисля, че е злонамерено всичко това, което се говори против нас. Вие обвинявате целия ни бранш, всички журналисти у нас. Това заяви Веселин Налбантов в заключение на тезата си „за“ почивка у нас през лятото.
      Това е супер несериозно да са ти виновни журналистите или държавата, заяви от своя страна Слави Ангелов, защитавайки позицията си „против“ почивката у нас. Много българи си поръчват почивка у нас през чужди тур оператори, защото е по-евтино
      Аз обичам нашето море, но за съжаление, те го опорочават, заключи той.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ