неделя, 22.09.24
4.8 C
София
11 C
Пловдив
15.1 C
Варна
Search Suggestions

      ОТНЕХА КНИЖКАТА НА ШОФЬОР, ОПИТВАЩ ДА УБИЕ МОТОРИСТИ

      Благоевградската полиция отне шофьорската книжка на Павлин Деспотов от София, който блъсна моторист на пътя и опита да попречи на още няколко.
      26-годишният водач беше записан от рокера Ангел Ангелов, който замалко да бъде изхвърлен в канавката на шосето докато управлява своя мотор. Видеоклипът с опасното шофиране предизвика бум в социалните мрежи и медиите. Записът е направен в района на Кресненското дефиле.
      След като на тел. 112 е постъпил сигнал за опасния шофьор, полицаите в Благоевград са спрели автомобила и са задържали Павлин в района на Симитли. От МВР съобщават, че поведението на младежа е било странно, затова е бил извикан психолог за консултация. Столичанинът е настанен в психиатрията, а за застрашаващото живота шофиране му е съставен акт, с което е отнето свидетелството за правоспособност за управление на МПС.
      Предстои да бъде изяснено кога младият шофьор е получил книжка и дали е имал психично заболяване по това време.
      Потенциалният убиец на пътя не е бил под влияние на алкохол. Това отчете направената проба с дрегер. След взетата кръвна проба от водача ще бъде изяснено дали е употребявал наркотици преди да седне зад волана.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ