четвъртък, 19.09.24
15.8 C
София
21 C
Пловдив
17.7 C
Варна
Search Suggestions

      КОЙ Е СОБСТВЕНИКЪТ НА ТВ7?

      Гледката е фашизмична. Вчера направо ми настръхнаха косите. Това заяви журналистът Люба Кълезич в предаването „Здравей, България“ по Нова тв. в коментара си относно нахлуването на полицаи в ТВ7 вчера по време на ефир, заради неизплатените дългове на медията. Това да влизат милиционери в ефир и да викат, какво става, не е допустимо. Да, дължиш пари, дължиш 10 млн., но други дължат 50 млн. Трябва да има равенство пред закона, категорична беше тя.
      Аз мисля, че Борисов е подведен и то тежко подведен, заяви Кулезич в коментара си относно реакцията на премиера по казуса. Смятам, че това е една медия, освободена от опека, една медия, която беше на колене през последните месеци.
      Вестник „Преса“, вестник „Стандарт“ и други дължат милиони на КТБ. Това е била практиката.
      До преврата срещу кабинета Борисов 1 тази телевизия беше финансирана регламентирано, подчерта още тя.
      Трябва да се разследва историята на ТВ7, особено откакто тя започна да обслужва интересите на една политическа партия-ББЦ, допълни журналистката. Когато проектът на Бареков се спука, тази телевизия започна да функционира като една малка медия.

      Както често се случва у нас и сега милиционерщината преобърна нещата. Това заяви от своя страна журналистът Иван Бедров в коментара си за истерията в ефира на ТВ7 вчера. Това, което видяхме, не е ок. Грозотията и милиционерщината, които видяхме, наистина преобърнаха нещата. А тази акция се представи за свобода на словото, подчерта той.
      Да, аз съм заедно със служителите на ТВ7, но смятам, че поне един човек трябва да излезе и да се извини за случая с бухалката.
      Това не е просто медия, това не е бухалка, смята той. Това е една касичка. Дали тя обслужва интересите на политици или на други хора не знаем.

      Аз се разграничавам от думите на госпожа Кулезич, заяви пък Мария Стоянова, член на медийния съюз у нас. За мен определението фашизмизъм е нещо различно. Смятам, че спекулата с подобни силни думи в ефир не е ползотворно и ефективно, подчерта още тя.
      Ние разполагаме с информация, че ТВ7 е собственост на „Крал Медия“, която препраща към „Крал Медия“ в Кипър. Не може да се стигне до физическо лице, а само до офшорки на територията на чужбина.
      Имаше информация, че руски олигарси, близки го Малофеев, проявяват интерес към медията, но така и не представиха план за развитието на телевизията, заяви Стоянова относно въпроса с неясния собственик на скандалната медия.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ