петък, 20.09.24
16.8 C
София
21 C
Пловдив
19.8 C
Варна
Search Suggestions

      ПОЖАР ЗАТВОРИ ЛЕТИЩЕТО В РИМ

          Пожар затвори летището в Рим. Пламъците са тръгнали в ранните часове от багажното отделение на терминал 3 на летище Фиумичино. От там се извършват всички полети по европейски и вътрешни дестинации. След няколко часа пожарът е бил овладян. При инцидента няма сериозно пострадали, предаде Ройтерс. Изясняват се причините, довели до избухването на огъня.
          Около 20 пожарни коли са били изпратени на летището за овладяването на стихията. Появиха се доста противоречиви съобщения относно това от къде точно е тръгнал пожарът, но в нито едно от тях няма твърдения за умишлен палеж.
          Представители на летището потвърдиха информацията, че няма пострадали при инцидента. По данни на местен вестник 13 души са били слабо обгазени, но състоянието им е стабилно.
          От сутринта хиляди пътници останаха блокирани на летището, а полетите бяха забавени с близо три часа. От авиокомпания „Алиталиа“ бяха издали разрешение единствено за междуконтиненталните полети да извършват кацане на Фиумичино. Всякакъв вид транспортни услуги до летището бяха прекъснати.
          С потушаването на пожара са се борили 50 огнеборци. Към 14:00 часас местно време летището възобнови работата си.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ