събота, 21.09.24
7.8 C
София
18 C
Пловдив
15.1 C
Варна
Search Suggestions

      ГЕРМАН КОСТИН ОСТАВА ЗА ПОСТОЯННО В АРЕСТА

      Руснакът Герман Костин, който беше обвинен за убийството на пет годишния Никита Леонтиев, остава за постоянно в ареста. Това решение взе днес Софийският апелативен съд.
      Това решение на съда не подлежи на обжалване. Според апелативните магистрати има голяма вероятност Герман Костин да извърши друго престъпление или да се укрие, ако бъде пуснат на свобода. В съдебната зала обвиняемият отрече да е извършил престъплението, а неговият адвокат Капка Георгиева твърди, че доказателствата по делото са малко и има съществени пропуски в тях.
      Припомняме, че на 20 март край Пасарел беше намерено в куфар тялото на пет годишния Никита. От съдебно – медицинската експертиза стана ясно, че смъртта на детето е настъпила вследствие на задушаване от 8 до 10 февруари.
      Герман Костин беше задържан на 8 май, след като излязоха данните от ДНК- експертизата на хавлиената кърпа, с която е било завито русначето. Записи от камери на агенция „Пътна инфраструктура“ бяха засекли как Костин се придвижва с автомобила си край Пасарел.
      Според неофициална информация Костин е заподозрян и за убийството на майката на Никита – Анна Леонтиева, но до този момент убийството на младата жена не е разгадано. Работещите по случая намират много трудности в процеса на разследване, защото тялото на 35- годишната жена е било разчленено и изхвърлено на различни места в Приморско.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ