петък, 20.09.24
14.8 C
София
17 C
Пловдив
16.8 C
Варна
Search Suggestions

      БИЯЧИТЕ НА ОКТАЙ ЕНИМЕХМЕДОВ ОСТАВАТ БЕЗ НАКАЗАНИЯ

      Нанесеният побой върху Октай Енимехмедов ще остане без наказания. Това стана ясно след пректаряване на разследването срещу неизвестните извършители от Софийската районна прокуратура. Решението е на прокурор Силвия Соколова.

       Припомняме, че на Осмата национална конференция на ДПС през февруари 2013 година, Октай Енимехмедов успя да стигне до сцената, където лидерът на партията Ахмед Доган произнасяше реч, и насочи газов пистолет срещу него. Последва суматоха, в която Октай беше бит, тъпкан и ритан.
      Цяла България видя побоя и извършителите по телевизията, благодарение на директното излъчване.
      Въпреки това, високопоставените председатели от партията на Доган останаха неизвестни извършители за прокуратурата и министерството на вътрешните работи.
      Енимехмедов беше осъден за закана за убийство по хулигански подбуди и влезе в затвора, за да изтърпи наказанието си от 3 години и 6 месеца лишаване от свобода.
      Районната прокуратура получи записите от побоя през август 2014 година, но поиска министерството на вътрешните работи да извърши официална идентификация на лицата. Видеото показва, че седем души за участвали в побоя, но не става ясно кой от тях е бил виновен за нанасянето на лека телесна повреда.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ