четвъртък, 19.09.24
15.8 C
София
21 C
Пловдив
17.7 C
Варна
Search Suggestions

      БЪЛГАРСКА КАМПАНИЯ В ПОМОЩ НА ДЕЦАТА В НЕПАЛ

      Изложба с фотоси, разкриващи пейзажи от Непал и портретни фотографии, ще ни потопи в атмосферата и културата на хималайската страна. „Заедно в Непал“ е част от организираната кампания в помощ на пострадалите от бедствието, връхлетяло хималайската страна.

      Благотворителната изложбата ще се проведе от 27 май до 7 юни в НДК. Културното събитие се осъществява в подкрепа на децата на Непал.

      Благотворителен концерт под надслов „3Cycle Plays for Nepal” също ще събира дарения в помощ на бедстващите деца в Непал. Организатори и участници в дарителното мероприятие ще бъдат музикантите от група 3CYCLE Марина Великова, Стефан Христов и Maрая Христова. Музикалното събитие ще се осъществи на 4 юни в зала 11 на НДК от 19.00 часа. 50% от печалбата ще бъде дарена на UNICEF, в подкрепа на засегнатите от бедствия деца в хималайската държава.

      Двете събития, макар и организирани отделно едно от друго, имат общата цел: чрез изкуството да се окаже помощ на пострадалите деца.

      На 25 април и на 12 май две силни земетресенията разлюляха Непал и отнеха живота на почти 8 700 души. В следствие на природните бедствия хималайската държава изпадна в хуманитарна криза, която се задълбочава. По цял свят се организират благотворителни кампании, доставящи помощ за пострадалите.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ