събота, 21.09.24
15.8 C
София
19 C
Пловдив
16.8 C
Варна
Search Suggestions

      ХАКНАХА ТАЙНАТА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ НА ПОРОШЕНКО СЪС СОРОС

      Хакерите от „КиберБеркут” са „пробили” сървърите на администрацията на украинския президент, откъдето са източили цял масив файлове. Между тях са открили и и конфиденциални документи от фондацията на Сорос, съдържащи стратегия за работата с Украйна и фрагменти от личната кореспонденция на Петро Порошенко с Джордж Сорос.

      „Материалите, до които се добрахме, потвърждават, че Украйна е нужна на Сорос само заради това, че воюва с Русия. Ето защо той настоява САЩ да доставят на Киев смъртоносно суперсъвременно оръжие и да провеждат обучение на украински войници в чужбина”, съобщават от „КиберБеркут”.

      „Порошенко ще бъде съветван как да възстановява боеспособността на страната си от такива известни и в близкото минало високопоставени военачалници като американския генерал Уесли Кларк и от неговия полски колега Валдемар Скшчипчак. А пък за украинския народ Сорос препоръчва да се създаде само „фасада” на борба с корупцията и финансовата нестабилност. Впрочем той признава, че Украйна се намира буквално на границата на катастрофата. Нейната финансова система е в плачевно състояние, валутните й резерви са изчерпани, а гривната не е подплатена с нищо”, става ясно от фрагментите от кореспонденцията, качени на сайта на хакерската организация.

      „За борбата с Русия Сорос настоява страните от ЕС да поддържат на всяка цена киевската хунта в ущърб на собствените си интереси и всяка година да отделят за целта по един милиард долара. Интересно какво биха казали европейските данъкоплатци за тези колосални разходи”, допълват от „КиберБеркут”. 

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ