понеделник, 23.09.24
13.8 C
София
19 C
Пловдив
18 C
Варна
Search Suggestions

      ИЗВИНЕНИЕТО НА ОБИРДЖИИТЕ ОТ МАГАЗИНА Е ФАЛШИВО

      Смятам, че геройството на смелата продавачка Цвети можеше да й излезе много солено. Това заяви криминалният психолог Тодор Тодоров в студиото на предаването „Тази сутрин“ по БТВ в коментара си относно бруталния грабеж на магазин, при който крадци от Медковец опряха пистолет в главата на продавачката.

      Не зная обаче дали оръжието е било истинско или бутафорно, продължи коментара си той, като подчерта, че ако е истинско не му се вярва ей така от нищото двамата заподозрени нападатели да дойдат в София и да започната да крадат. Не им вярвам, че съжаляват толкова много, добави още той. Според мен те са си направили някакво предварително наблюдение, но не са се прикривали добре – не са забелязали, че има камери в магазина. Категорично смятам, че тези хора трябва да получат максимална присъда за въоръжен грабеж. Мисля, че присъдата е над 10 години, това е най-тежкото престъпление след убийството.

      Това тяхно извинение ми е фалшиво. Със сигурност факта, че имат три годишно дете ще смекчи присъдата поне на единия от двамата, каза още криминалният психолог Тодор Тодоров.

      В никакъв случай това не е едно обикновено българско семейство. Това е обикновено семейство, което има престъпни наклонности. Това какво работиш или учиш не показва какъв човек си, подчерта той след коментара на водещия Антон Хекимян, че мъжът е управител на магазин, а жената е студентка.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ