неделя, 22.09.24
23.5 C
София
25 C
Пловдив
24.3 C
Варна
Search Suggestions

      ONEREPUBLIC С ДЕСЕТКИ ЖЕСТОВЕ КЪМ БЪЛГАРСКАТА ПУБЛИКА

      Вчерашният концерт на бандата OneRepublic събра над 9000 души в зала „Арена – Армеец“. Световноизвестните музиканти подлудиха своята публика с десетки жестове, подготвени като адмирации към българските си фенове.
      Групата изпълни някои от най-големите си хитове – „All the right moves”, “If I lose myself”, “Love runs out” и много други. Феновете на американската банда взривиха залата след като вокалистът Раян Тедър отправи поздрав с българското „Добър вечер“. Изненадите за всички присъстващи не спряха дотук. На видеекран бяха показани кадри от най-известните и красиви кътчета на София – катедралата „Св. Александър Невски“, сградата на парламента и Народен театър „Иван Вазов“. Видеоматериалът, допълващ изпълнението на световноизвестното парче „Добър живот“ завърши са кадър на българския трибагреник.
      OneRepublic обърнаха внимание на феновете като не избягаха от контакт с тях – физически и визуален. Вокалистът Райън Тедър слезе при своята публика и дори направи кадри с камера, които се излъчваха на живо в социалната мрежа Twitter. Българско момиче пък се качи на сцената, за да помогне за тази инициатива, популяризираща дестинации, през които преминава турнето на групата.
      Концертът продължи общо час и половина. Групата обеща, че ще се върне отново в страната ни с нови хитове, след чието изпълнение отново да каже българското „Благодаря!“

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ