понеделник, 23.09.24
4.8 C
София
12 C
Пловдив
15.3 C
Варна
Search Suggestions

      АНДРЕАС ЛУБИЦ Е ПОСЕЩАВАЛ 41 ЛЕКАРИ ЗА ПЕТ ГОДИНИ

      Вторият пилот на разбилия Е320 във Франция е посещавал 41 лекари за пет години и 7 в последния месец преди катастрофата.
      Това стана ясно от прокурор Марсилия Брис Робен на пресконференция в Париж след среща със семействата на загиналите, предаде Франс прес.
      Брис Робен заяви, че Андреас Лубиц е страдал от тежка депресия, както и от „психоза, придружена от смущения в зрението“. По думи на прокурора ко-пилотът е бил диагностициран като психично нестабилен и негоден за управление на летателната машина от няколко медицински лица, но лекарите са запазили тази информация в тайна.
      Законите в Германия са такива, че предвиждат затвор ако психолози или медици разкрият информация за свои пациенти без да има доказателства, че има опасност от извършване на престъпление, отбелязва Асошиейтед прес.
      Припомняме, че от компанията „Луфтханза“ обявиха, че пилотът е преминал всички психотестове.
      Разследващите във Франция обмислят варианта за повдигане на обвинения в предумишлено убийство, предаде Евронюз.
      Самолетът на компания „Джърмънуингс“, изпълняващ полет от Барселона за Дюселдорф, се разби на 24 март във френските Алпи. Всички 150 души на борда загинаха, а като основен виновник беше отбелязан ко-пилотът Андреас Лубиц, който се е заключил в пилотската кабина и рязко е снижил машината, докато тя не е останала на пепел в планината.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ