неделя, 22.09.24
7.8 C
София
15 C
Пловдив
16.8 C
Варна
Search Suggestions

      ИЗРАЕЛСКИ ДЕПУТАТ В СКАНДАЛ С НАРКОТИЦИ И ПРОСТИТУЦИЯ

      Скандалният израелски депутат от дясната партия „Ликуд“ Орен Хазан беше замесен в нов скандал. След като миналата седмица той беше уличен в употреба на наркотици и склоняване към проституция, когато е бил мениджър на израелско казино в Слънчев бряг. Вчера беше обвинен, че е подлагал на сексуален тормоз служителки на бар в Тел Авив, който притежавал в периода 2011 – 2012 година.

      Бивши подчинени на депутата, чиято самоличност се пази в тайна, се оплакват, че той ги прегръщал през кръста, принуждавал ги да го прегръщат и отърквал гениталиите си в задните им части, докато минавал покрай тях. Хазан освен това често се напивал, танцувал на бара и си свалял панталоните. Жените, работещи в заведението, се страхували от него, особено когато бил под влияние на алкохола. Те обаче не подали оплакване срещу Хазан за сексуален тормоз, тъй като се страхували да не останат без работа. Жените обаче решили да спрат да мълчат, тъй като сега той е депутат.
      Евтини, долни обвинения са думите, с които Хазах отрече новите обвинения, отправени срещу него.

      Депутатът от социалдемократическата партия „Мерец“ Михал Росин, писа до израелския генерален прокурор с искане да започне криминално разследване срещу Орен Хазан за сексуален тормоз. Междувременно председателят на израелския парламент го острани от заместник-председателският му пост.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ