понеделник, 23.09.24
13.8 C
София
20 C
Пловдив
22.1 C
Варна
Search Suggestions

      НАПАДАТЕЛЯТ ОТ АВТОБУС 83 ОСТАВА В АРЕСТА

      Деветнадесетгодишният Петър Харалампиев, който е обвиняем за мелето и последвалото намушкване на 2 мъже в автобус 83 в столичния квартал „Надежда“, се разкая пред съда. Той помоли магистратите да изменят мярката му за неотклонение в по-лека. Харалампиев се опита да се изкара жертва.

      Припомняме, че на 11 юни в автобус 83 Харалампиев нападна и рани с нож мъж на 69 г. и сина му след като му направили забележка за неприлично поведение. Пострадалите бяха настанени в болница след масивна кръвозагуба на възрастния мъж и множество други порезни рани и травми. След инцидента беше съобщено, че въпреки крехката си възраст Петър вече е регистриран в полицията за грабеж.
      Адвокатът на обвиняемия Иво Найденов подчерта, (е никой от свидетелите на мелето няма конкретни спомени. Повечето твърдят, че не са видели какво точно е станало. Найденов коментира и криминалните регистрации на своя клиент и посещенията му в детска педагогическа стая като обясни, че всеки има трудни периоди, а Харалампиев е дете на разведени родители.
      Младежът се изкара жертва по време на заседанието на Софийския районен съд, който го остави в ареста. Той твърди, че също е пострадал – има рани по главата от бухалка, както и няколко порезни рани от нож по гърба и е искал да се предпази от ударите и затова извадил нож. Според прокуратурата, обаче, това не е вярно и затова го обвини в нанасяне на средна телесна повреда на бащата и лека – на сина по хулигански подбуди. Мярката може да бъде обжалвана пред Софийски градски съд.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ