понеделник, 23.09.24
13.8 C
София
20 C
Пловдив
22.1 C
Варна
Search Suggestions

      ПРЕДПОЛАГАЕМИЯТ УБИЕЦ НА ГЕОРГИ НЕ Е С ДОСИЕ

      Евентуалният убиец на 16-годишният Георги Игнатов, заснет от от видеокамерите в близост до местопрестъплението, не е криминално проявен или футболен хулиган. Това съобщиха от полицията, след като са прегледали всички възможни варианти на хора с досиета.
      В СДВР са постъпили над 70 сигнала от граждани, но самоличността на момчето от записа, което бяга към бариерата на изхода на Борисовата градина, все още не е установена. Разследващите органи са обезпокоени, че е възможно тя да не бъде разкрита. В сектора са прегледани множество записи, както от камери, така и от тези на Столична община. Качеството на видеото обаче е лошо, поради факта, че видеонаблюдението принадлежи на частно лице.
      Началникът на група „Видеоконтрол“ в СДВР Венцислав Драганов изрази надежда, че извършителят на жестокото деяние, ще бъде заловен, тъй като 80% от заснетите престъпници през последните 5 години, са били „хващани“, допълни още Драганов.
      Припомняме, че точно на 2 юни, докато сирените в памет на Христо Ботев огласяха София, 16-годишният Георги Игнатов, беше наръган смъртоносно с нож тип „пеперуда“ в Борисовата градина. Убийството посред бял ден разтърси България и повдигна въпроси за безопасността в този район на столицата и мотивите за деянието.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ