петък, 20.09.24
14.8 C
София
17 C
Пловдив
16.8 C
Варна
Search Suggestions

      „ЗА“ ИЛИ „ПРОТИВ“ РАЗПОЛАГАНЕТО НА ВОЕННА ТЕХНИКА У НАС?

      Преди заседанието на НАТО относно разполагането на военни съоръжения в няколко страни на Европа, включително и България, си задаваме въпросите за нуждата от подобни действия. Дали танкове на САЩ ще помогнат за сигурността на страната ни, или трябва да се чувстваме застрашени? От кого сме заплашени, за да бъдат обмисляни подобни мерки? Търсим ли изкуствени пререкания с Русия?
      Дали наистина военният ни министър Николай Ненчев няма информация за подобно искаме от американска страна, или гражданите биват държани настрана умишлено във вече взето решение?

      След като САЩ търси отговорност за руската агресия и НАТО цели – предпазване на страните – членки от евентуални нови военни конфликти с Москва, къде заставаме ние? Защо се вземат превенции и очаква ли ни война?

      По думи на външния министър на България, Даниел Миков, САЩ няма да разполага нападателна техника, а единствено отбранителна. Срещу кого трябва да се отбраняваме, обаче, не става ясно. Докато мълчанието на властта става все по-осезаемо, американската техника е на прага на България.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ