понеделник, 23.09.24
21.8 C
София
25 C
Пловдив
26.1 C
Варна
Search Suggestions

      ОСЪДИХА ШОФЬОРА, УБИЛ ПЕТЬО, НА 4 ГОДИНИ ЗАТВОР

      Четири години присъда за шофьора, убил 6-годишния Петьо в Панагюрище. Такава присъда постановиха магистратите след като бизнесменът Цветан Пъков се призна за виновен и каза, че съжалява за това, което е направил.
      С разкаянието си водачът, който отне живота на момченцето, ще лежи по-малко от предвиденото по закон наказание – 6 години „лишаване от свобода“.
      Близките на Петьо и прокуратурата обаче поискаха максималната присъда все пак да влезе в сила. Родителите на детето заявиха, че наказанието няма да смегчи мъката им и да върне сина им. По техни думи решението на съда е адекватно, въпреки че според тях, виновният Пъков няма да лежи в затвора 4 години.
      Припомняме, че на 14 април 6-годишният Петьо беше блъснат от 44-годишния бизнесмен, който е шофирал със скорост 100 км/ч. Цветан Пъков е с множество предишни нарушения на пътя. За 12 години срещу него има съставени 12 акта и осем фиша, като четири от тях са за превишена скорост. Освен 4-годишната присъда, наложена от магистратите днес, на водача беше отнето и правото да шофира за период от 7 години.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ