понеделник, 23.09.24
24.2 C
София
27 C
Пловдив
25.3 C
Варна
Search Suggestions

      БУРГАЗЛИЙКАТА, НАМУШКАНА С НОЖ, Е РАНЕНА ОТ ГАДЖЕ

      Извършителят на опита за убийство на 27-годишната Галина Георгиева от Бургас, не е бившият й съпруг, а настоящият й приятел. Мъжът е задържан от полицията в Сливен.
      Бургазлийката беше нападната с хладно оръжие и прободена с нож над 10 пъти на 4 юли сутринта в бургаския жилищен комплекс „Славейков“. Жената е намерена от минувачи в тежко състояние, след което е откарана в болница в морския град след голяма загуба на кръв. За живота на 27-годишната Галина все още има опасност, съобщават лекари.
      Само часове след деянието за основен заподозрян беше посочен бившият съпруг на жертвата – Ивелин Ц, който е с криминално досие. От МВР – Бургас обаче съобщиха снощи, че виновен за престъплението, е 28-годишният Георги А. от Сливен, който е настоящ приятел на Галина. Той също е познат на полицията. Мъжът е задържан в родния си град от служители на реда.
      Георги А. Е направил пълни самопризнания и е мотивирал своите постъпки. Той е транспортиран в следствения арест в Бургас. По случая е образувано досъдебно производство.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ