неделя, 22.09.24
12.8 C
София
20 C
Пловдив
21.5 C
Варна
Search Suggestions

      БОЙ НА ПЛАЖА СИЛИСТАР

      Скандал завърши с бой на един от най-красивите плажове у нас – Силистар.
      Туристи били дърпани и блъскани на входа към плажа, защото отказали да платят по 10 лева, за да стигнат до морето по пътя, минаващ през частен терен, съобщава Нова телевизия.
      До вчера, за да стигнеш до плажа по този път, таксата била 5 лева. Събирала ги частна охрана, назначена от собственика на терена. Тази сутрин обаче сумата скочила двойно.
      Един от пострадалите разказва, че първоначално е бил готов да плати високата такса, но според него няма как човек да спре на пътя и да му поискат такса за това.
      При инцидента е пострадал и управителят на плажа Боян Монев.
      Потърпевшите извикали полиция.
      Според концесионерът на плажа Стойчо Монев проверките на инспекторите на община Царево и РИОСВ до този момент не са дали резултат.
      Последната проверка е била в петък.
      Документите за собственост на терена били предоставени на дошлия полицейски патрул, а в тях ясно пише, че собствениците на терена не трябва да ограничават преминаването по пътя. Отговорността летовниците да стигат спокойно до Силистар, в крайна сметка, е в ръцете на кмета на Царево. За Нова той лаконично заяви, че „си върши работата и спазва законите“. Дали е така, ще стане ясно още утре сутрин, когато първите плажуващи опитат да стигнат до плажа.
      Източник: dariknews

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ