вторник, 24.09.24
10.8 C
София
16 C
Пловдив
14.1 C
Варна
Search Suggestions

      ОБРАХА ОБМЕННО БЮРО В ДУЛОВО

      Въоръжен грабеж е извършен тази сутрин в обменно бюро в района на автогарата в град Дулово, съобщават от полицията. Извършителите са двама. Откраднали са сумата от 120 хил. лв.

      Рано сутринта живеещите в района чули 3 изстрела, но не подали сигнал до полицията. Органите на реда били сигнализирани малко по-късно около 7:20 часа, когато е получено обаждане за извършен грабеж в чейндж бюрото.
      Двамата мъже извършили престъплението причакали, служителят от бюрото на 46 години, който пренасял в торба сумата от 120 хил.лв. Нападателите били с маски и въоръжени с газов пистолет.
      Охранителни камери, разположени в близост до местопрестъплението заснели разигралата се сцена. От кадрите станало ясно, че единият нападател заповядал на служителя да хвърли торбата с парите на земята, а другият произвел изстрели. След това взели парите и се качили в автомобил, с който потеглили в посока Шумен. Ограбеният 46-годишен мъж сам е подал сигнал за въоръжен грабеж в полицията.
      Установено е, че колата е открадната преди няколко месеца. Двамата злодеятели се издирват от служители на МВР Шумен. По пътищата в района има полицейски постове.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ