вторник, 24.09.24
15.8 C
София
20 C
Пловдив
23.9 C
Варна
Search Suggestions

      МЕЛЕ В ОБЩИНА ВАРНА

      Днешното 42-ро заседание на местния парламент във Варна започна с масови протести на жителите на града, като тези от квартал “Чайка“, които недоволстват срещу приемането на устройствен план на квартала. Протестиращите удариха и изблъскаха общинските съветници от СДС Янко и Валентин Станеви, при опит да излязат от залата, пише „Петел“.
      Двамата братя са се опитали да напуснат зала „Пленарна“, която е напълно блокирана от недоволни граждани. Настанало е истинско меле, през което съветниците не са могли да излязат. До ситуацията се е стигнало, след като е била обявена почивка в залата, защото наплива на протестиращите е блокирал заседнанието.

      Втори протест е организиран от жители на кв. „Възраждане“ срещу отпуснатите 20 млн. лева за построяване на блок за хора в неравностойно положение. Собственици на заведения от централната пешеходна зона също изказаха своето недоволство срещу предстоящия ремонт на ларгото в участъка от Севастопол до фестивален конгресен център. Има и служители на „Транс триумф Холдинг“ обезпокоени за бъдещето на фирма „Градски транспорт“ да поеме обслужването на всички линии в морската столица.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ