събота, 21.09.24
20.8 C
София
23 C
Пловдив
26.1 C
Варна
Search Suggestions

      ОЦЕЛЕЛИТЕ ОТ КАТАСТРОФАТА В БЕРЛИН СА В КРИТИЧНО СЪСТОЯНИЕ

      Критичното състояние на оцелелите българи в катастрофата край Берлин е причината, поради която не е възможно да им бъдат снети показания. Показанията на двамата пострадали са били насрочени за днес, предаде вестник “Дер Тагесшпигел“.

      Двамата оцелели в катастрофата са 27 годишният шофьор Наско Стефанов и един от пътниците – младеж на 25 години. Преди да се влоши състоянието на шофьора и да бъде поставен под изкуствена кома, той е успял да говори по телефона със своите близки. По думите му е карал със 110 км/час и изведнъж се е озовавал под внеазпно спрелия пред него камион.
      Предстои да бъдат оповестени имената на загиналите. Идентифицирането беше осъществено с помощта на близките им, които заминаха за Германия, за да приберат телата на загиналите си роднини.
      Припомняме, че на 14 август шестима българи загинаха при тежка катастрофа на северния околовръстен път в Берлин. Жертвите са трима мъже и три жени, пътуващи в микробус от град Сливо Поле, Русенско за Хамбург, с цел работа. Пътниците загиват на място, след като микробусът в който са пътували буквално се врязва в спираща цистерна пред него.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ