неделя, 22.09.24
4.8 C
София
13 C
Пловдив
16.1 C
Варна
Search Suggestions

      ПУТИН: САЩ ПРЕДИЗВИКА БЕЖАНСКАТА КРИЗА В ЕВРОПА

      Руският държавен глава Владимир Путин заяви, че кризата с мигрантите в Европа е напълно очаквано следствие от действията на САЩ, предаде ТАСС.
      Лидерът на Русия допълни, че е предвиждал широкомащабните проблеми при погрешно водената политика от западните партньори с Близкия Изток и Северна Африка. Според него те продължават да водят такава и до момента, което предизвиква кризите на континента.
      Путин подчерта, че става дума за налагане на собствени стандартни на определени страни, без да се вземат в предвид исторически, религиозни, национални и културни особености на съответните региони. Това, заяви още руският президент, е преди всичко политика на нашите американски партньори. Той допълни, че е изненадан от американските критики към жестокото отношение на Европа спрямо мигрантите, след като именно САЩ са предизвикали тази криза.
      По думи на лидера САЩ не са засегнати от мащабен бежански поток, така както в Европа. „Старият континент сляпо следва американските указания“, допълни още Владимир Путин.

       

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ