сряда, 25.09.24
18.6 C
София
20 C
Пловдив
16.5 C
Варна
Search Suggestions

      ОТНОВО ИЗМАМА ЗА МИЛИОНИ

      Висше училище по телекомуникации и пощи мами строителна фирма с 2200 лв. Проектът на стойност 3500 лв., а изпълнителите трябва да окабелят сградата на колежа след заплатено капаро от 1500 лв. Получената сума е документирана на касов бон, а останалата част от парите все още не са получени.

      Реновирането на учебното заведение е по искане на HP. Договорът между „Хюлет Пакард“ и учебното заведение е за сътрудничество, в който е включена и програма за създаване на нова съвместна специалност – Компютърно администриране на софтуерни приложения. Според създателите на програмата това е първата подобна академична инициатива, разработена чрез публично-частно партньорство в България. Тази инициатива, очаква от държавата инвестиране от 5 милиона лева. 
      Измамената фирма, която е получила поръчката за окабеляване, няма директен контакт с поръчителите, а комуникира с инвеститорския контрол в лицето на Емилия Божанова.
      Първоначално, г-жа Божанова се свързва с ректора на висшето училище проф. Димитър Радев, който отсъства от поста си. Проф. Радев е запитан дали е съгласен с представения проект и дали фирмата може да започне работа, при което той дава положителен отговор.

      Припомняме, че през 2010 година, прокуратурата реши да задържи в ареста Мария Дойчева съдружник на Емилия Божанова, която завлякла бизнесмени с над 180 хил. лв.
      Бройката на ужилените надхвърля 30. Тя примамва жертвите си с програми финансирани от Европейския съюз. „Селски туризъм“, „Красива България“, „Развитие на селските региони“ и „Обучение и квалификация на персонала“. Очаквайте развитие по случая.

       

       

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ