понеделник, 23.09.24
21.8 C
София
25 C
Пловдив
26.1 C
Варна
Search Suggestions

      РОЗБЕРГ: МНОГО СЪМ РАЗОЧАРОВАН

      Пилотът на Мерцедес Нико Розберг обвини съотборника си Люис Хамилтън, че е бил твърде агресивен в началото на състезанието за Гран при на САЩ и го избутал извън пистата при първи завой. Двамата имаха лек контакт и германецът изгуби лидерската позиция, а след това изпадна и до четвърто място. В крайна сметка Хамилтън спечели надпреварата и третата си световна титла, а Розберг се възстанови до втори.
      На подиума Нико не скри недоволството си от инцидента и дори не поздрави Люис за победата: „Много съм разочарован. Невероятно е, дори не знам какво се случи. Както и да е. Вие бяхте страхотни (към публиката) в това лошо време. Благодаря ви, че дойдохте“.
      „Гумите ми превъртаха, което не ми се е случвало никога, дори в тестове, какво остава в състезания. Не мога да го обясня. Това беше много тежко, а да изгубя позицията си и след победата по този начин…“, коментира Нико по-късно.Колкото до инцидента при първи завой, Розберг заяви: „Беше много агресивно, но не мога да кажа нещо, преди да съм гледал записите. Просто беше изключително агресивно, със сигурност. Ударихме се или по-скоро Люис ме удари, което не хубаво“.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ