неделя, 22.09.24
4.8 C
София
13 C
Пловдив
16.1 C
Варна
Search Suggestions

      МЪЖ ЗАБРЕМЕНЯ 10 ГОДИНИ СЛЕД КАТО СИ СМЕНИЛ ПОЛА

      29-годишният жител на Филаделфия, Кейдън Коулман се е родил жена. Когато решава да си смени пола, той претърпява няколко операции, като процесът на превръщането му в мъж още не е напълно завършен.

      През 2013 година докато се готви за операция по премахване на млечните жлези, Коулман за известно време прекратява да приема хормонални препарати. Очевидно точно това е времето, по което той е и забременял.

      Коулман започва да се оплаква от подуване на корема и болки в гърба. Веднъж дори се шегува, казвайки че му трябва тест за бременност. Едва ли е могъл да си помисли, че шегата му ще се превърне в реалност!

      „Никога не съм си помислял, че бих могъл да забременея. Мислех си, че заради мъжките хормони, които приемам, това е невъзможно. Беше изненада“ – предава New Your Daily News думите на младия родител. Когато Коулман отива на лекар, той е бил в 21 седмица от бременността.

      Днес дъщерята на Коулман е почти на 2 годинки. Той  я възпитава и отглежда заедно със своя партньор, с когото малко преди раждането на детето, узаконяват отношенията си.

      Двойката поднесла изненада и на роднините си. На Коулман му се наложило да разкаже на родителите на своя партньор, че той всъщност е транссексуален, а те определено трудно заживели с тази новина.

      Раждането не било никак леко и освен това цяла група студенти по медицина наблюдавали процеса. Коулман признава, че се е чувствал така, сякаш над него се провеждат експерименти. След появата на детето, той цяла година е страдал от следродилна депресия. Наложило му се е да напусне работа, а неговият партньор е работил извънредно, за да успее да се грижи за семейството. „Сега всичко е наред. Не мога да си представя живота си без дъщеря ми“- разказва Коулман. Други деца обаче съпрузите не искат да имат.

      Коулман  не е първият транссексуал износил и родил дете. През 2013 г. жител на Берлин, регистриран като мъж, но с женска репродуктивна система, ражда здраво бебе. А през 2008 година американецът Томас Бити сменил също пола си, ражда дъщеря. Впоследствие той има още 2 деца.

       

      Източник:  vesti.ru

       

       

       

       

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ