четвъртък, 19.09.24
18.8 C
София
25 C
Пловдив
19.1 C
Варна
Search Suggestions

      БИВША НА ЧАРЛИ ШИЙН ГО СЪДИ ЗАРАДИ ХИВ

      Порно звездата Брет Роси, която е една от бившите годеници на Чарли Шийн, заведе първото известно дело за ХИВ статус, предаде Асошиейтед прес.
      Роси посочва, че е правила секс с известния скандален актьор поне пет пъти преди той да я уведоми, че е заразен със смъртоносния вирус. Бившата на Шийн завежда дело срещу него за нападение, непредпазливост и емоционален дистрес. Тя го обвинява и затова, че е била многократно душена и ритана от него през времето, когато са били заедно. В същия период Роси твърди, че актьорът я е накарал да направи аборт, след като забременява от него.
      Шийн и Рос се запознават през ноември 2013 г. когато актрисата се съгласява да прави секс с него за 10 000 долара. След това порно звездата разбира, че партньорът й е болен от вируса. Роси иска да получи обезщетение от известния актьор, но сумата не се уточнява. Завеждането на подобни дела е изключително трудно заради малката вероятност на доказателствата, че заразеният с ХИВ е искал умишлено да зарази сексуалния си партньор. Въпреки това много от бившите половинки на известния актьор от сериала „Двама мъже и половина“ са готови да се изправят срещу него в съда заради непредпазливост и сексуален побой.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ