неделя, 22.09.24
23.5 C
София
25 C
Пловдив
24.3 C
Варна
Search Suggestions

      МЪЖ С МАЧЕТЕ РАНИ ПЪТНИЦИ В ЛОНДОНСКО МЕТРО

      Тази нощ трима души бяха ранени от неизвестен мъж в метрото на Лондон. Един от тях е с тежки наранявания, а лекарите се борят за живота му. Властите в британската столица обявиха, че случая ще се разглежда като терористичен акт, съобщава в. „Телеграф“.

      Според вестника инцидентът е станал на метростанция в „Лейтънстоун“. Полицията е арестувала нападателя, който според очевидци е крещял „Това е за Сирия“.
      Полицаят Ричърд Уалтън, който е част от антитерористичния полицейски отряд призова хората да запазят спокойствие, но да бъдат бдителни, като допълни че заплахата от тероризъм остава. Полицаят потвърди информацията, че един от пострадалите е с тежки наранявания.
      От полицията призоваха всички очевидци да се свържат със силите на реда, а ако има хора заснели терористичния акт да предадат снимките или видео материалите на органите на реда.
      Нападението се случва няколко дни след включването на Великобритания във въздушните удари срещу Сирия. Няколко дни по-рано заподозрени за връзки с екстремиста от терористичната групировка ИДИЛ Абделхамид Абауд, вече се намират на територията на Великобритания.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ