вторник, 24.09.24
11.3 C
София
10 C
Пловдив
14.9 C
Варна
Search Suggestions

      П. СТАЙКОВ: ОЧАКВАМ ПРОМЯНА ОТ НОВОТО РЪКОВОДСТВО НА БФАС

      Очаквам голяма промяна, след избора на новото ръководство на Българската федерация по автомобилен спорт. Това заяви на пресконференция в столицата автомобилният състезател и шампиона на България за 2013 година Пламен Стайков. По думите му, бездействието на досегашното ръководство и негативното им отношение са на лице от много време, като се надява от тук нататък да последва положителна промяна за състезателите.
      Пламен Стайков беше категоричен, че не съжалява за това, че не участва на Рали шампионата тази година, тъй като той се е оказал един от най-слабите до момента. По думите му, акцент и приоритет в работата му е участието на Рали България през следващата година, чиито терен за провеждане ще бъде променен.
      Автомобилистът добави, че е необходимо спортът да стане по-конкурентен и атрактивен за зрителите. Въпреки, че 2015 се оказа година с не толкова силна конкуренция, Стайков изрази надежда 2016 година да не бъде такава. Той не изключи и възможност за участие в международни състезания, ако това е възможно. От скоро шампионът започва активна работа и подготовка за предстоящите състезания с навигатора Давид Кваракхелия, който от своя страна си пожела 2016 да бъде най-хубавата година в състезателно отношение.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ