вторник, 24.09.24
15.8 C
София
20 C
Пловдив
23.9 C
Варна
Search Suggestions

      ДЕЦА РИСУВАТ СВОИТЕ МЕЧТИ ВЪРХУ КОЛЕДНИ КАРТИЧКИ

      Коледните празници – най-подходящото време да зарадваш едно дете, да сбъднеш мечтата му и да го направиш щастливо.
      Столичен търговски център и инициативата „Сбъдни мечтата ми – нарисувай и дари картичка за SOS детски селища“ осигуряват пространство и подкрепа за сбъдване на мечти – мечтите на деца, които имат едничката нужда от семейство и любов.
      SOS Детски селища работи вече 25 години. Сдружението е помогнало на повече от 450 деца да получат семейна грижа и подкрепа. Така то продължава със своята солидарност към децата, защото те са светлината на нашето бъдеще.
      Децата от детска градина „Алиса“ нарисуваха своите желания върху картички, които изложиха на специалната стена на мечтите. Там, хиляди пожелания и надежди чакат да получат своето място в детските сърца.
      Всеки желаещ да получи картичка от стената на мечтите може да го стори срещу символична сума по свое желание, която да остави в касичка на SOS Детски селища. Така едно дете в нужда ще получи подкрепа и шанс за по-добър живот, защото във вечерта когато се случват чудеса, е вечерта, в която е време да отворим сърцата си за тях. Да дарим усмивка и да получим усмивка – най-хубавият коледен подарък.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ