вторник, 24.09.24
15.8 C
София
20 C
Пловдив
23.9 C
Варна
Search Suggestions

      ПОДАРЪЦИТЕ ПО КОЛЕДА – ЗА ВСИЧКИ ОТ СЪРЦЕ

      Коледа е! С настъпването на този свят християнски празник, във всички нас кипи духа на изненадата от получаването на желания подарък. Що се отнася до това какво да купим за любимите хора обаче, се изправяме пред едни и същи трудности всяка година. Чували сте много пъти фразата „Най-важното е да е от сърце“. За да повдигнете коледния дух на близките си, най-емблематичните подаръци са сувенирните играчки, които красят не само дома, но и сърцата на хората, които ги получават. Какви са най-често купуваните „малки неща“, които имат значение когато са от душа и какви са символичните изненади за празника?
      И въпреки че бюджетът за коледните празници е различен за всички, дилемата какво да купим е еднаква за всички. Най-честите предметни изненади са дрехите, които са избор за 55% от хората. Детските играчки ще бъдат предпочитана покупка за 33%, а електрониката като телефони и таблети са продуктите, подходящи за празнични подаръци според 31%.
      Психолози от Лондонския университетски колеж установиха, че идеалният коледен подарък е онзи, който отразява най-добре вкуса и характера на подаряващия. Ако все още не сте решили с какво да зарадвате близките си под елхата, изберете онова, което би развълнувало вас. И не забравяйте, че най-важното е не колко е скъп подаръкът, а какво е посланието, което носи. Весела Коледа!

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ