събота, 21.09.24
7.8 C
София
18 C
Пловдив
15.1 C
Варна
Search Suggestions

      АЛЕКСАНДЪР ТОНЕВ В ЛУДОГОРЕЦ?

      Лудогорец може да осъществи изненадващ трансфер през лятото, пише „Тема Спорт„. В полезрението на клуба е попаднал Александър Тонев. Крилото е собственост на Астън Вила, но не попада в плановете на клуба за следващия сезон. Той вече е бил информиран, че може да си търси нов отбор, въпреки че има договор за още една година с бирмингамци. От ръководство ще пуснат национала на България да си тръгне без пари.

      Тонев подписа с Вила през лятото на 2013 година. В първата си кампания той изигра 20 мача във всички турнири, но не убеди с изявите си. Затова бе пратен под наем в шотландския шампион Селтик. Крилото обаче се замеси в расистки скандал, заради което получи наказание от седем мача. Именно с това ще бъде запомнен и престоят му при детелините. Той записа 14 срещи за тима, като не успя да се разпише.

      За последно Тонев игра в България през сезон 2010/11 с екипа на родния си клуб ЦСКА, преди да бъде продаден в Лех Познан.

      Желанието на Лудогорец е българинът да замени напусналия Даниел Абало. Сред вариантите за нов флангови футболист са още Либан Абди, който игра в Левски под наем от Ризеспор, и Матийо Гомес от гръцкия Керкира.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ