понеделник, 23.09.24
13.8 C
София
19 C
Пловдив
18 C
Варна
Search Suggestions

      БЕЖАНЦИ ТОРМОЗЯТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЖЕНИ

      От Нова година насам Европа е залята от вълна на насилие от страна на бежанци, които посягат на европейски жени.

      Появиха се скандални видеа, които показват брутални сцени на насилие, които възмутиха Европа и света. На три от многобройните, видеа илюстриращи безнаказани действия от страна на бежанците са показани няколко жертви, които са обект на тормоз. Става дума за млади европейски жени, които са бити или са жертва на гнусни сексуални посегателства.
      На едно от видеата, които ви показваме се вижда бяла европейска жена, която е пребита от няколко мъже от африкански произход. Кадрите са без звук, но това което виждаме на тях е достатъчно силно. Жената е сама, а мъжете са няколко. Те се нахвърлят върху нея с шамари и ритници безмилостно. Нямаме информация какво се случило след това с тази жертва на насилие, но това е поредният случай на насилие от хора, които живеят според закони, разминаващи се с европейските.
      На второто видео мъже унизяват млада жена, докато пазарува в супермаркет. Докато тя минава покрай рафтовете я нападат и вдигат полата й. Неприятната сцена е заснета от самите мъже, които посягат върху достойнството на младата жена.
      В друго видео жена е пребита на тротоар в Холандия. Вижда се как мъж от африкански произход я напада, след което тя опитва да се защити, но в този момент е повалена на земята с един удар в лицето от нападателя.
      В страната ни също има регистрирани случаи на насилие, свързани с нападения и обири. В квартал „Овча Купел“ в столицата, където има Център за настаняване на бежанци, зачестяват оплакванията от местни жители, които твърдят че са тормозени от бежанците, живеещи наблизо. Хората негодуват срещу това, че не могат спокойно да се приберат вечер от работа. Те са притеснени и за децата си, които трябва да прибират след училище, за да са сигурни че са в безопасност. Полицейското присъствие в квартала е засилени, но въпреки това оплакванията на жителите зачестяват.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ