неделя, 22.09.24
17.4 C
София
21 C
Пловдив
20.8 C
Варна
Search Suggestions

      НОВ СКАНДАЛЕН ЗАПИС ОТ „ЯНЕВАГЕЙТ“

      Нов скандален запис от „Яневагейт“ беше разпространен от сайта „Биволъ“. В него се казва, че човек на висока позиция и с голяма власт в държавата купува къща в Барселона за 1,5 млн. евро за любовницата си, която може би се казва Мая. Друга е съпруга на негов приятел от кръга „Котараците“. Това казват участниците в разговора.

      „Факт е, че към определени жени има и положително отношение. От тия, с които е бил. (…) Има една, на която и купи къща в Барселона за милион и половина евро! Има една друга, тя ходи в „Шервиньо“, забравих й името как се казваше, която беше на един негов много близък приятел от „Котараците“ жена. Как се казваше не мога да се сетя в момента. Както и да е. Тя му беше протокол. (…) Ииии… Макар че тоя му беше много близък приятел той се залюби с нея, ма в смисъл, не знам после какво стана, в смисъл още ли са заедно, разделиха ли се, нямам представа. Не мога ти кажа кво стана. (…) Но към нея определено имаше отношение, в смисъл, не му беше като за едното чукане. (…) За сметка на това за Мая бяха разбрали половин София”

      Бившата съдийка Румяна Ченалова потвърди, че е единия глас от записа, като заяви, че другите два са тези на ексшефката на СГС Владимира Янева и адвокат Момчил Мандешки.
      Разговорът между тримата изтича само ден, след като ВСС реши да прекрати разследването по друг скандален запис между Ченалова и Янева.
      Спора сайта „Биволъ“ описанието на любовницата пасва на Десислава Кръстева – съпруга на Ивайло Кръстев, собственик на известна столична дискотека. Кръстева е назначена за Главен специалист в Дирекция „Правителствен протокол“ към Министерски съвет на 2 ноември, 2009 г.
      Според онлайн медията, човекът, който има свой експерт по протокола и приятели от кръга „Котараците“ е премиерът Бойко Борисов. До момента министър-председателят не е декларирал доходи, позволяващи му да закупи на свой близък къща за толкова голяма сума.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ