неделя, 22.09.24
17.4 C
София
21 C
Пловдив
20.8 C
Варна
Search Suggestions

      СВИДЕТЕЛ СРЕЩУ СИДЕРОВ СЕ ОБЪРКА В ПОКАЗАНИЯТА СИ

      По време на делото в софийски градски съд срещу депутата от „Атака“ Волен Сидеров, един от свидетелите се обърка в показанията си. Преди началото на заседанието подсъдимия избухна срещу органите на реда, обвинявайки ги в покровителство над наркотрафика, пред събралите се репортери.

      Делото срещу Сидеров е заради случая от преди две години, когато той буйства по време на полет от София за Варна, като на борда на самолета обиди френското културно аташе Стефани Дюмортие, а по-късно на летището нападна един от пасажерите и удари полицай.
      Депутатът коментира пред репортерите и другото дело, което се води срещу него, станало известно като „Клекшоп“. По отношение на обвинителния акт той обясни, че става дума за един незаконно работещ магазин, който няма право да работи и в който се продават цигари без акциз, вероятно и наркотици, защото по думите му, имало много сериозни данни. Сидеров не пожела да каже откъде разполага с тази информация.
      По думите му, има съдебен експерт, който няма право да прави съдебни експертизи и от четири месеца е в отпуск. Той обясни, че на мястото на случката е имало камери, които са заснели, че не е ударил полицай. Според Сидеров всичко се използва срещу него, той нарече Министерството на вътрешните работи „мафиотска структура“.
      Ако бъде осъден, депутатът от „Атака“ може да получи наказание от 3 до 5 години затвор.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ