петък, 20.09.24
11.8 C
София
14 C
Пловдив
15.1 C
Варна
Search Suggestions

      ЗАПИСЪТ НА САГАТА „ДВЕТЕ КАКИ“ – ДЕЛО НА ЧЕНАЛОВА

      Скандалните записи, по-известни като „разговорите между двете каки“, са правени от едната от тях – Румяна Ченалова. Това е новата версия на разследващия екип, който работи по случая.
      Предполага се, че устройствата са били монтирани в ботуша на бившия съдия от Софийски градски съд. Версията, че трето лице – адвокат, е режисьор на материалите, е отпаднала от полезрението на разследващите органи. Експертите все още не са наясно дали Ченалова е записала срещата си с премиера Бойко Борисов.
      В Би ай Ти Ченалова заяви, че има лично участие в определени събития, обвързани с името на главния прокурор Сотир Цацаров и изхода от делото срещу Цветан Цветанов. Дело, по-известно като „6-те „не“-та“.
      Тя допълни, че Цацаров е настоявал пред председателя на СГС Владимира Янева бившия вътрешен министър да получи присъда. Ченалова допълни, че не знае какви са мотивите на главния прокурор за подобно искане, но го нарече „сериозен натиск върху волята на Янева“ и „изнудване“, и беше категорична, че не е единственият свидетел на тези обстоятелства.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ