сряда, 02.10.24
19.1 C
София
21 C
Пловдив
19.1 C
Варна
Search Suggestions

      КОНТРОЛ ВЪРХУ ДОСТЪПА НА АВТОМОБИЛИ НА ЦЕНТРАЛНИТЕ СОФИЙСКИ ГРОБИЩА

      Днес на Месопустна задушница в цялата страна хората посещават гробищните паркове, за да отдадат почит към починалите си близки. На централните Софийски гробища имаше огромен брой хора по обяд. Движението беше организирано от полицията, но въпреки това беше натоварено. Голяма част от гражданите бяха избрали да се придвижат до гробищния парк с личните си автомобили. Част от шофьорите останаха недоволни, а някои дори разгневени от невъзможността да влязат на територията на гробищата с колите си.

      Сред по-възрастните хора имаше и такива, които не разполагаха с документ от ТЕЛК. Някои от тях, които не пожелаха да застанат пред нашата камера изразиха възмущението си от предприетите мерки. Служителите на столичната Общинска полиция стриктно спазваха забраната за свободен пропуск на автомобили. Извън гробищата паркирането беше разрешено и безплатно, но въпреки това имаше спорове между гражданите и органите на реда.

      Въведените мерки за недопускане на всички автомобили бяха валидни за задушница и останалите дати, по време на които се събират голям брой хора, тъй като ако бъдат допуснати всички превозни средства, това би затруднило придвижването на територията на гробищата. През останалото време няма ограничение за автомобили.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ