петък, 20.09.24
14.8 C
София
20 C
Пловдив
16.1 C
Варна
Search Suggestions

      ВОЕННИЯТ МИНИСТЪР ИМАЛ НОВА ЛЮБОВНИЦА

      Военният министър Николай Ненчев, който се прочу с това, че назначава любовниците си на ръководни постове, отскоро има нова фаворитка в кревата си, пише „Блиц“, като се позовава на публикация в столичен вестник. Новата изгора на 51-годишния Ненчев е красавицата Стела, която е гримьорка по професия, но е назначена като пиар специалист в отдел „Връзки с обществеността” към Министерство на отбраната.

      Тъмнокосата Стела следва навсякъде палавия министър и разполага с апетитна секс квартира, която плащат данъкоплатците.

      „Николай Ненчев разпореди още преди един месец президентският апартамент във ведомствения хотел „Шипка” да бъде предоставен на Стела. Апартаментът е маскиран като стая 503, но вътре е обзаведен като царски палат. Бяха отпуснати 18 000 лв., за да бъде сложено джакузи, та да може Ненчев и Стела да се любуват един на друг даже и в банята”, разказват чиновници от военното министерство, потресени от безобразията на похотливия министър.

      Ненчев, наричан от служителите си Ники Мокета заради присадената му коса, водил изгората си и на друго тузарско място, стопанисвано от военното министерство. „Преди десетина дни Ники Мокета и Стела изкараха уикенда в хотел „Олимп” на Боровец, в президентския апартамент на 7-ия етаж. Специално заради него запалиха камината и застлаха мечите кожи”, свидетелстват от персонала.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ