понеделник, 23.09.24
24.2 C
София
27 C
Пловдив
25.3 C
Варна
Search Suggestions

      Издирват третия атентатор от летището в Брюксел

      Полицията все още издирва третия заподозрян за атентата на летището в Брюксел. Това е Наджим Лашрауи, за който вчера съобщиха, че е арестуван, но опровергаха информацията.

      Междувременно президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган заяви, че един от нападателите в Брюксел е човек, който Турция е заловила и екстрадирала още през 2015 г. Според Ердоган Белгия е освободила въпросното лице, въпреки че Турция е предупредила властите в европейската страна, че Брахим ел Бакрауи е джихадист.

      Припомняме, че вчера беше съобщено, вчера бяха потвърдени самоличностите на тримата атентатори от летището в Брюксел. Това са братята Халид и Брахим Бакрауи и издирвания терорист Лашрауи, чийто колан с бомби се смята, че не е избухнал.

      Полицията продължава разследване за терористичните атаки в Брюксел и смята, че атентаторите са имало поне още един съучастник който е изоставил на летището колан с експлозиви. Самоличността му все още не е установена.
      В резултат на атентата в Брюксел загинаха 32 души, а повече от 270 бяха ранени. Сред жертвите и ранените има граждани на 40 страни.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ