сряда, 25.09.24
18.6 C
София
20 C
Пловдив
16.5 C
Варна
Search Suggestions

      Популярни лица ще се борят за запазване на националното ДНК

      Популярни лица от екрана ще се борят за запазването на националното ДНК. Това е основната цел на новата неправителствена организация Движение за национална кауза (ДНК).

      Идеята за националното движение е на продуцентът Андрей Арнаудов, познат от телевизионното дуо Иван и Андрей. Днес той, Ники Кънчев и Хилда Казасян дадоха заявка за учредяването на националното движение, което ще се случи през май.

      Целта на организацията е стимулиране на раждаемостта и детското здравеопазване и ново отношение към българите зад граница. Арнаудов определи начинанието като“хоби“ и „вид мисия“ на добре познати лица, които нямат никакво желание да го превръщат в политическо движение. По неговите думи България от 10 години няма кауза.

      Органиазция ДНК ще се опита да върне някаква част от хората, които са напуснали България през последните 25 години. Участието на Ники Кънчев ще се отнася до точката с раждаемостта и детското здравеопазване. По неговите думи целта на сдружението е да покаже и че хора с различни разбирания могат да са част от него.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ