вторник, 24.09.24
10.8 C
София
16 C
Пловдив
14.1 C
Варна
Search Suggestions

      ДАНИЕЛ РИКАРДО С ПЪРВИ ПОЛПОЗИШЪН В КАРИЕРАТА СИ

       Даниел Рикардо спечели първия полпозишън в своята кариера. Пилотът на „Ред Бул” ще стартира пред двойката на „Мерцедес” Нико Розберг и Люис Хамилтън в Гран при на Монако. 
      Колата на Хамилтън загуби скорост в последната част на квалификацията. 
      Рикардо сигнализира за своето намерение, след като даде най-добро време в последната свободна тренировка в четвъртък. И докато механиците на Хамилтън работиха като обезумели в гаража, австралиецът спря хронометрите на 1:13,622 минути. 
      Предвид това, че Монако е една от най-трудните писти за изпреварване, Рикардо има страхотен шанс да запише победа в неделя от 15:00 ч. 
      Розберг, лидерът в генералното класиране, ще стартира от втората позиция в преследване на петата си победа в шест състезания този сезон, като може да увеличи аванса си от 43 точки пред Хамилтън.
      Себастиан Фетел даде четвърто време днес, а от трета редица утре ще тръгнат Нико Хюлкенберг и Кими Райконен. Героят от Гран при на Испания Макс Верстапен, който записа победа при дебютното си каране с Ред Бул, днес имаше много лош ден и катастрофира още в първия кръг на квалификацията, което означава, че утре ще стартира от края на колоната.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ