събота, 21.09.24
10.8 C
София
19 C
Пловдив
16.1 C
Варна
Search Suggestions

      Bristol Cars показаха новия си модел автомобил

      Британският производител Bristol Cars публикува снимки на новия си модел автомобил в Twitter. Той ще носи името Bullet. Официалната премиера на спортната кола е на 26 юли.

      Идеята дизайнът на автомобила да е в ретро стил е, за да препрати хората към историята на марката. За сега според неофициални данни Bristol Bullet е оборудван с атмосферен V8 двигател, чиято мощност е 400 к.с. С този мотор автомобилът ще е способен да ускорява от 0 до 100 км/ч за по-малко от 5 секунди.

      За феновете на Bristol съобщаваме, че това ще е последният модел на марката с подобен агрегат. Той ще се появи на пазара през 2017 г., като цените все още са неизвестни. Първо ще излезе версията „спийдстър”, а след нея ще има и роудстър. Следващите модели на Bristol Cars ще разчитат вече на турбо мотори.

      Припомняме ви, че през 2011 г. фирмата обяви фалит, след което бе закупена от Kamkorp Group. Последният модел на марката е купето Fighter, оборудвано с V10 мотор в 3 варианта на мощност – 532, 637 и 1026 к.с. И представено през 2004 г.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ