петък, 20.09.24
14.8 C
София
20 C
Пловдив
16.1 C
Варна
Search Suggestions

      Мелания Тръмп се появи гола в „Ню Йорк поуст“

      Съпругата на Доналд Тръмп Мелания го подкрепи в борбата за Белия дом по необичаен начин. Бившата словенска манекенка се появи с гола фотосесия в „Ню Йорк поуст“, подкрепящ кампанията на милиардера.

      Кадрите са част от фотосесия, публикувана през 1996 г. за европейското мъжко списание „Макс“, по време на кариерата на словенката като модел и преди познанството ѝ с бизнесмена.

      „Поуст“ не е искал разрешение да публикува снимките, но самият Тръмп коментира, че в Европа подобни снимки са много модни и често срещани.

      Според съветник на Тръмп сeсията е „триумф на човешкото тяло като изкуство“, а консервативният радиоводещ Ръш Лимбоу обяви, че това е начин бизнесменът да спечели вота на ЛГБТИ обществото (лесбийки, гей, би-, транс- и интерсексуалните хора) – защото в едната снимка Мелания позира в прегръдка с друг модел.

      Мелания Кнавс, както е моминското име на Тръмп, е родена в словенския промишлен град Севница, тогава част от комунистическа Югославия. Баща й е търговец на коли, а майка й Амалия е работничка в текстилен завод. Семейството живее в осеметажен блок, в апартамент, гледащ към река и димящи фабрични комини.

      Бъдещата съпруга на Тръмп намира изход чрез кариерата си като модел. На 16-годишна възраст тя работи като модел в Милано, Париж и други модни центрове и научава английски, немски, френски и италиански, освен словенския и сърбохърватския, които се говорят в цяла Югославия. От 1996 г. живее в Ню Йорк. С бъдещия си съпруг се запознава на парти в Манхатън две години по-късно.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ