понеделник, 23.09.24
13.8 C
София
20 C
Пловдив
22.1 C
Варна
Search Suggestions

      Новата Lada Vesta Signature вече е на пазара

      Lada Vesta Signature вече е на пазара като 10 коли от този модел вече обслужват правителството на Самарската област в Москва. Държавните служители ще имат важната задача да направят оценка на автомобила, като от това ще зависи бъдещето на модела.

      Автомобилът е замислен като луксозна, но и практична алтернатива на стандартния модел, което го превръща в подходящо решение и за таксиметровите компании, разкрива ръководството на АвтоВАЗ в интервю за фирмения канал VAZ TV. С новата Vesta Signature руската автомобилна компания се надява да конкурира успешно доказаните бизнес седани на европейските, азиатски и американски марки.

      Новата версия на Vesta е не просто луксозна, но и практична и изискана. Сред екстрите на борда присъстват кожен салон, двузонов климатик, вградена в покрива антена, отваряща се с бутон в купето капачка на резервоара, модернизирана система за измиване на предния прозорец, инфо-развлекателна система и др. Задвижването е поверено на 1,8-литров мотор със 122 к.с. и роботизирана трансмисия с 2 съединителя, които предават въртящия момент към предните колела.

       

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ