петък, 20.09.24
16.8 C
София
21 C
Пловдив
19.8 C
Варна
Search Suggestions

      Филм на Ди Каприо за климата разбуни духовете в интернет

      Популярният холивудски актьор Леонардо ди Каприо засне документален филм, вдъхновен от темите за глобалната промяна на климата на Земята и човешкото участие в процеса. Филмът, озаглавен „Преди потопа“, е публикуван в YouTube канала на National Geographic.
      Във филма Ди Каприо действа като продуцент и главен персонаж. Снимките отнемат три години, през които носителят на Оскар пътува като посланик на света на ООН. Актьорът е имал възможност да общува с учени, еколози и политици и да запише техните коментари за това как, по тяхно мнение, климатът се е променил в последно време и да направи най-обективно възможно проучване на този процес. Част от интервютата са с папа Франциск и президента на САЩ Барак Обама. Ди Каприо включва и разговори с много експерти.
      Ди Каприо коментира, че се е опитал да привлече вниманието на хората по света към проблема с глобалното затопляне и спешната необходимост да се действа, за да се спрат негативните ефекти от този процес. Можете да гледате безплатно и свободно филма „Преди потопа” в Youtube.

      Линк: https://www.youtube.com/watch?v=90CkXVF-Q8M&feature=youtu.be

       

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ