петък, 20.09.24
13.8 C
София
17 C
Пловдив
16.8 C
Варна
Search Suggestions

      Обвиниха Неймар за гавра със Стивън Хокинг

      Най-скъпият футболист в света Неймар бе обвинен от фенове, че се гаври с паметта на починалия вчера физик Стивън Хокинг. Бразилецът пусна в Туитър совя снимка в инвалидна количка, а под нея написа цитат от Хокинг: „Вие трябва да имате позитивно мислене и да извличате максимума от всяка ситуация, в която се намирате“.

      ПОследователите на Неймар в социалната мрежа не закъсняха с критиките си към неудачната шега и футболиста. „Аз отначало помислих, че това е много лош мем, а се оказа, че е истинска снимка“, коментира един от последователите. „Да сравняваш счупен крак със заболяването на Хокинг е проява на много лош вкус“, написа друг фен на Неймар.

      Бразилският нападател счупи крак по време на дербито от френското първенство между „Пари Сен Жермен“ и „Марсилия“ и ще се възстановява около три месеца. Той бе купен от френския тим за 240 милиона евро и стана най-скъпия играч в световния футбол

      Стивън Хокинг е сред най-великите умове в историята.Глвният резултат от дейността на физика са изследванията и описанията на черните дупки в атмосферата. Той почина на 14 март на 76-годишна възраст.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ