четвъртък, юли 25, 2024
20.8 C
София
23 C
Пловдив
22.1 C
Варна
НачалоБългарияЧестно казано: „Брадясалият” сценарий с партийните субсидии

Честно казано: „Брадясалият” сценарий с партийните субсидии

„Брадясалият“ сценарий с партийните субсидии. Кой какво иска да изкяри на гърба на демокрацията и данъкоплатците. Гостуват политическият психолог проф. Антоанета Христова, политологът Христо Панчугов и програмният директор на „Прозрачност без граници“ Ваня Нушева.

30 години след края на соца учебникарската война за историята на комунизма тече с пълна пара. Какво ще разберат децата ни за тоталитарната държава и за нейните вождове от 5-те учебника, които кандидатстват пред образователното министерство. В студиото проф. Евгения Калинова – автор на текста за тоталитарния режим в един учебниците и проф. Евелина Калбечева, предвождаща несъгласието с трактовките на периода 44-а – 89-а.

Публицистичната бомба на професора по белодробни болести Коста Костов, който написа, че „търпим управлението на малообразовани и крадливи мерзавци“. Защо един лекар се осмелява да диагностицира болестите на българската демокрация и да я назове „демократура“. 

Равносметка по време на един неприключил протест. Защо недоволството на медицинските сестри не спря с въпроса за заплатите и докъде ще стигне генералният ремонт в здравеопазването. От групата на непокорните сестри – Димитрия Димитрова и Веселина Ганчева.

Гледайте новия епизод в Youtube канала на „Честно казано с Люба Кулезич: https://www.youtube.com/channel/UCRFvf0f1A2oBWv10XvboB_A

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Реклама - spot_img

НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

Зареждане...

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ